Koja su najbolja mesta za kupovinu online ovog Crnog petka

Crni petak se brzo približava, a ako ste kao ja, već pravite listu svih najboljih mesta za sklapanje velikih poslova. Dok ima dosta sjajnih prodavnica cigala i maltera koje treba proveriti na Crni petak, ponekad je jednostavno lakše (i manje gužve) kupovati iz udobnosti sopstvenog doma. Evo osam najboljih mesta za kupovinu preko interneta ovog Crnog petka, bilo da tražite ponude za odeću, elektroniku ili bilo šta između. Zato uzmite šolju kafe, prijavite se na omiljeni sajt za kupovinu, i spremite se za ozbiljne pogodbe!

Koja su najbolja mesta za kupovinu online ovog Crnog petka  

8 najboljih mesta za kupovinu online ovog Crnog petka


Amazon.com


Amazon je uvek odlično mesto za pronalaženje dogovora o skoro svemu, a Crni petak nije izuzetak. U stvari, obično imaju neke od najboljih cena u okolini. Definitivno ih držite na vrhu liste kada ove godine obavljate online kupovinu.


eBay.com


eBay je još jedna odlična opcija za pronalaženje dobrih poslova oko svega, od odeće do elektronike. Samo proverite ocenu povratnih informacija prodavca pre nego što obavite kupovinu, da biste bili sigurni da imate posla sa uglednim prodavcem.


Etsy.com


Etsy je odlično mesto za pronalaženje jedinstvenih poklona za sve sa vaše liste (uključujući i vas!). A pošto mnogi Etsy prodavci nude besplatnu isporuku, možete uštedeti još više novca na kupovini. Možete kupiti stvari kao što su ručno rađeni nakit, vintage nalazi i još mnogo toga. Pobeda-pobeda!


Target.com


Sajt Mete uvek ima velike dogovore, a Crni petak se ne razlikuje. Oni obično imaju poslove sa pragom koji su dostupni samo onlajn, tako da definitivno iskoriste te poslove. Takođe nude besplatnu isporuku po porudžbinama preko 35 dolara, što je lepo.


Mejsi.com


Macy's je još jedna odlična opcija za Black Friday kupovinu, kako u prodavnici, tako i online. Obično imaju ogroman izbor Doorbuster artikala dostupnih na dubokim popustima, tako da definitivno vredi proveriti ih. Mnogi ljudi takođe iskorišćavaju svoje posebne onlajn poslove.


JCPenney.com


JCPenney uvek ima dobru prodaju, ali njihovi poslovi na Crni petak su posebno vredni pažnje. Odlično mesto za pronalaženje poslova oko odeće i kućne robe. Takođe imaju na raspolaganju tonu Doorbusters-a kako u prodavnici tako i na internetu, tako da definitivno iskoristite one ako možete. Takođe nude besplatnu isporuku po porudžbinama preko 99 dolara, što je dobro i za kupca i za kompaniju.


Nordstromrack.com


Nordstrom Rack će ovog crnog petka imati neke dobre popuste kako onlajn tako i u prodavnici. Možete da zakačite dizajnerske ćorake prilikom krađe, pa ako je to nešto što vas interesuje onda ih imajte na umu dok obavljate prazničnu kupovinu. I kao dodatni bonus, nude besplatnu isporuku po svim porudžbinama preko 100 dolara, što je veoma cenjeno.  


Zvanični sajtovi brendova


Ovaj je malo bez mozga, ali ipak vredi pomenuti. Ako tražite ponude za određene brendove ili artikle, najbolje bi bilo da proverite zvaničnu Web lokaciju. Mnogo puta će imati posebnu prodaju ili popuste koje možete iskoristiti. Na primer, Web lokacija Honor ima HONOR Friday H70 poslove, a takođe možete imati priliku da osvojite poklone! Ako znate šta želite, definitivno ići pravo do izvora.


Koja su najbolja mesta za kupovinu online ovog Crnog petka  

Zakljuиak


Bez obzira na to šta tražite ovog Crnog petka, sigurno postoji sajt koji ima baš ono što vam je potrebno (po ceni koju možete da priuštite). Zašto onda hrabriti gužvu u tržnom centru kada možete da radite svu kupovinu iz udobnosti sopstvenog doma? Srećna kupovina!


Popular Articles