5 saveta za korišćenje pametnog telefona za ostanak organizovanja

Jedna od najvećih prednosti korišćenja pametnog telefona je to što vam omogućava da ostanete organizovani. To može biti moćan alat za poboljšanje produktivnosti i minimiziranje stresa. Ključ korišćenja pametnog telefona za produktivnost je da ga koristite na način koji je u skladu sa vašim prirodnim tokom posla. Pomoću ovih saveta moći ćete da koristite pametni telefon na način koji se uklapa u vaš život i pomaže vam da ostanete organizovani. Evo pet jednostavnih saveta za korišćenje pametnog telefona koji će vam pomoći da ostanete organizovani.

5 saveta za korišćenje pametnog telefona za ostanak organizovanja  

Imaj listu zadataka


Ovo može izgledati očigledno, ali bi bilo dobro da imate listu zadataka na telefonu. Ovo se može koristiti da vas podseti na stvari koje treba da se urade i takođe da se pobrinete da ništa ne zaboravite kada napustite dom. U svakom slučaju, uverite se da držite listu zadataka na jednom mestu kako biste, kada odete da ih odjavite kao što je urađeno, sve bilo tu i organizovano. Korišćenje aplikacije je pogodno zbog raznovrsnosti funkcija koje nudi, kao što je mogućnost dodeljivanja prioriteta i rokova svakom zadatku ili stavljanje beleški na svaku stavku. Takođe imate pristup listama bilo gde sve dok imate telefon sa stobom.


Korišćenje aplikacije za preuzimanje beleški


Ako tražite jednostavan način za organizovanje, razmislite o korišćenju aplikacije za preuzimanje beleški. Ove aplikacije vam omogućavaju da sačuvate beleške, liste i podsetnike na jednom mestu kako bi bile jednostavne za pristup i praćenje. Ovim aplikacijama možete lako pristupiti sa bilo kog uređaja i one obično mogu da se sinhronizuju na svim platformama, uključujući stone računare i tablet računare. Pored toga, postoje i odlični mobilni telefoni koji takođe imaju ovu funkciju, kao što je Honor pametni telefon, sada možete kupiti jedan sa HONOR Friday dogovorima, a ne morate da nosite ništa dodatno u budućnosti. A ako želite personalizovanije iskustvo preuzimanja beleški, postoji mnoštvo aplikacija koje vam omogućavaju da kreirate sopstvene digitalne beležnice.


Postavljanje podsetnika


Jedan od najboljih načina da ostanete organizovani je da postavite podsetnike. Podsetnici su odlični za pamćenje bilo kakvih stvari, od svakodnevnih zadataka do važnih događaja kao što su rođendani. Podsetnike možete da koristite u aplikaciji kalendara ili na početnom ekranu table sa obaveštenjima telefona. Podsetnici su veoma fleksibilni i pomoći će vam da se setite još nečega što vam se pojavi tokom celog dana. One vam pomažu da se uverite da pratite svoje navike i da budete u korak sa svojim ciljevima.


Korišćenje kalendara


Zajedno sa podsetnicima, kalendar je jedan od najvažnijih alata u vašem arsenalu. To vam može pomoći da ostanete na vrhu zakazanih obaveza, sastanaka i događaja, a istovremeno vam daje mesto za postavljanje podsetnika i ciljeva za sebe. Aplikacija kalendara je ugrađena u svaki pametni telefon, tako da nema potrebe da preuzimate dodatnu aplikaciju. Jednostavno otvorite podrazumevanu aplikaciju kalendara telefona i počnite da dodajete događaje i planirate dane.


Iskoristite prednosti skladišta u oblaku


Skladištenje u oblaku je jednostavan način da organizujete datoteke i one su generalno besplatne. Skladište u oblaku vam omogućava da uskladištite sve datoteke na internetu i pristupite im sa bilo kog uređaja. Možete čak i da ga podesite tako da nove datoteke automatski budu sačuvane u oblaku čim se kreiraju. Ovo je odličan način da osigurate da se uvek pravi rezervna e-rezervna e-pošti i da se lako dostupna bez obzira na to gde se nalazite. Skladištenje u oblaku je fantastičan način da datoteke budu bezbedne i bezbedne i jednostavne za korišćenje.


5 saveta za korišćenje pametnog telefona za ostanak organizovanja  

Zakljuиak


Korišćenje pametnog telefona za organizovanje je odličan način da pratite sve važne informacije. Važno vam je da znate kako tačno možete da koristite ovu tehnologiju kako biste mogli u potpunosti da iskoristite sve mogućnosti koje ona ima da ponudi. Postoji mnogo načina na koje neko može da koristi pametni telefon kao organizacionu alatku, ali evo pet korisnih saveta koji su nam najpomoćniji. Prateći ove smernice, svako bi trebalo da bude u mogućnosti da preuzme kontrolu nad svojim životom koristeći svoj mobilni uređaj, kao i da efikasnije i efikasnije upravlja svojim pretrpanim rasporedom.


 


Popular Articles