Saveti za Crni petak: Kako da se pripremite za najprometniji šoping dan u godini

Spremite se za kupovinu dok ne padnete! Crni petak, dan posle Dana zahvalnosti, brzo se približava. Ovo je najprometniji šoping dan u celoj godini, što znači da će prodavnice biti prepune i da će poslovi leteti levo-desno. Ako niste spremni, lako možete biti preplavljeni. Ali ne brini, ovde smo da pomognemo. Evo naših top saveta kako da preživite Black Friday kupovinu.

Saveti za Crni petak: Kako da se pripremite za najprometniji šoping dan u godini  

Saveti za pripremu za Crni petak


Napravite plan napada


Prvi korak za uspešno kretanje kroz Crni petak je da imate plan. To znači da znate koje prodavnice želite da udarite i koje predmete tražite u svakoj od njih. Napravite listu stavki koje moraju da imaju na listi za kupovinu, kao i nekoliko prodavnica koje će ih verovatno imati na lageru. Kada spremite listu, vreme je da mapirate svoju rutu. Ne želite da gubite vreme trčeći od prodavnice do prodavnice ako ne morate. Ako planirate da kupite elektroniku preko interneta, ne zaboravite da u petak proverite HONOR u UAE. Planiranje će vam pomoći da iskoristite svoje vreme na Crni petak.


Dođi ranije


Nema potrebe da kampujete preko noći ispred omiljene prodavnice da biste zakačili najbolje ponude – ali ipak bi trebalo da težite da stignete ranije. Većina prodavnica otvara svoja vrata bilo gde od 5 do 10 časova ujutru na Crni petak, pa pokušajte da se približite vremenu otvaranja. Na ovaj način ćete izbeći gužvu i povećati šanse da dobijete predmete koje želite pre nego što se rasprodaju. Samo se pobrinite da ne date sebi previše vremenske krize; ako se nađete u žurbi na Crni petak, to će samo dodati nepotreban stres ionako žučnom danu.


Stay Focused & Don't impulse Buy


Lako je uhvatiti se svih uzbuđenja na Crni petak i početi da kupujete stvari koje vam ne trebaju – ali oduprite se nagonu! Držite se svoje liste za kupovinu i ne dozvolite da vas pokoleba prodaja koja je previše dobra da bi se propustila. Zapamti, samo zato što je nešto sniženo ne znači da je to dobra stvar. Kupujte samo artikle koji su već bili na vašoj listi i za koje znate da će vam biti potrebni ili koji su vam potrebni. Na ovaj način ćete izbeći kajanje kupca i dugoročno uštedeti nešto novca.


Saveti za Crni petak: Kako da se pripremite za najprometniji šoping dan u godini  

Take Breaks & Recharge Kada je potrebno


Kupovina na Crni petak može biti iscrpljujuća, kako fizički, tako i mentalno. Ako počnete da se osećate preplavljeno ili zatrpano svim dogovorima, napravite pauzu! Uzmite kafu ili brzi zalogaj za jelo kako biste mogli da se napunite i ponovo uskočite u kupovinu bistom glavom. Takođe je važno da napravite pauze tokom celog dana kako bi vaša stopala stopala tokom dana ostale ostale – verujte nam, kasnije će vam se zahvaliti na tome.


Zabavi se

Poslednje, ali ne i najmanje najmanje, ne zaboravite da uživate! Kupovina na Crni petak ponekad može biti haotična i neodoljiva – ali može biti i dosta zabavna ako to dozvolite. Sastati se sa prijateljima ili članovima porodice i napraviti dan od toga. Ili to iskoristite kao priliku da postignete neke velike ponude za praznične poklone za svoje najmilije (dok istovremeno precrtate nekoliko ljudi sa vaše liste). Međutim, vi birate da provedete Crni petak, samo ne zaboravite da se ne upletete previše u hype i uživate usput!


Zakljuиak


Crni petak se brzo približava! Ove godine se potrudite da budete spremni tako što ćete pratiti naše savete kako najbolje da preživite ovaj žusti dan kupovine. Stižete ranije ali ne prerano, napravite plan napada, ostanite fokusirani & ne impulsivno kupujte, pravite pauze & dopunite se kada je to potrebno, i zabavite se! Sledeći naše savete, sigurno ćete imati uspešno i prijatno iskustvo kupovine na Crni petak.


Popular Articles